Een lantaarn in de buurt is kapot, wat moet ik doen?

Werkt de straatverlichting in uw omgeving niet of is deze beschadigd, dan kunt u dit rechtstreeks melden bij Ziut B.V. Dit bedrijf verricht voor de gemeente Kerkrade het onderhoud aan de openbare verlichting. Ziut verhelpt het defect in de regel binnen 10 werkdagen tenzij het een ondergrondse kabelstoring betreft. Deze wordt door Ziut doorgegeven aan Enexis. Herstel van dergelijke storingen nemen doorgaans meer tijd in beslag.

Noteer het nummer (van boven naar beneden gelezen) dat op de betreffende lichtmast vermeld staat.

Geef de straatnaam en het lichtmastnummer door aan Ziut via het telefoonnummer 088-94 50 850. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur (uitgezonderd feestdagen).

Maak de melding zo compleet mogelijk door aan te geven wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld: lamp knippert, lamp brandt niet, meerdere lampen branden niet, armatuur hangt los, deurtje van mast is verwijderd of hangt los, lichtmast is aangereden etc.

Buiten kantooruren hoort u op bovenstaand nummer een meldtekst waarin u wordt verzocht de eerstvolgende werkdag binnen kantooruren terug te bellen.

Uw melding kunt u ook per e-mail verzenden via het e-mailadres: service.zuid@ziut.nl